Fiat

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęściksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( CB Radio & Car Audio. ) Nawigacja samochodowa.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
daroterma

Czytelnik



Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 5
Skąd jesteś (miejscowość / region): Bydgoszcz
Posiadane auto: Fiat Stilo Connect Nav+ 1.9 JTD, 2002
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 08 Cze 2010, 15:10
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Panowie a czy jest mozliwosc wgrania Polskiego menu do navi i komputera pokladowego ? Auto mam z Niemiec wiec i jezyk Niemiecki,wchodzilem w opcje i nawet na Angielski nie chce przeskoczyc...
Auto mam od niedawna wiec nie krzyczcie ze nie wiem prostych rzeczy Wink
Powrót do góry
Mario1979

Przyjaciel Portalu



Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 417
Skąd jesteś (miejscowość / region): Brodnica, kujawsko-pomorskie
Posiadane auto: Stilo Multiwagon , 1,9 JTD 115KM, 2003
Piwa: 14/5
Wysłany: Wto 08 Cze 2010, 15:22
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


daroterma napisał:
Panowie a czy jest mozliwosc wgrania Polskiego menu do navi i komputera pokladowego ? Auto mam z Niemiec wiec i jezyk Niemiecki,wchodzilem w opcje i nawet na Angielski nie chce przeskoczyc...
Auto mam od niedawna wiec nie krzyczcie ze nie wiem prostych rzeczy Wink


polskiego chyba nie ma a np na angielski możesz zmienić właśnie z pomocą setup CD
_________________
Fiaty nie gubią oleju.... one znaczą swój teren.....
Powrót do góry
zaki1989

Auto Maniak



Dołączył: 28 Lut 2009
Posty: 1367
Skąd jesteś (miejscowość / region): pole
Posiadane auto: Opel Astra GTC 1.9 CDTI 150KM IDS+ (DPF OFF, nowy kolektor ssący ~ 170KM= niecałe 7s na 100 :) )
Piwa: 18/1
Wysłany: Wto 08 Cze 2010, 18:15
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


dodajmy ze do języka jest osobna płytka, nie da sie tego zrobic z płytka z oprogramowaniem.
Powrót do góry
Deepdiver

Debiutant



Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 13
Skąd jesteś (miejscowość / region): Śląskie
Posiadane auto: Czarna strzała 1,9 JTD 115 KM 3D;Isuzu Trooper
Piwa: 0/1
Wysłany: Sro 09 Cze 2010, 13:15
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Witam, czy ma ktoś setup cd w nowszej wersji, chciałbym zaktualizować wersje oprogramowania, może mapa będzie szybciej działać.
Powrót do góry
zaki1989

Auto Maniak



Dołączył: 28 Lut 2009
Posty: 1367
Skąd jesteś (miejscowość / region): pole
Posiadane auto: Opel Astra GTC 1.9 CDTI 150KM IDS+ (DPF OFF, nowy kolektor ssący ~ 170KM= niecałe 7s na 100 :) )
Piwa: 18/1
Wysłany: Sro 09 Cze 2010, 18:02
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


wygoogluj..

pełno sie wala tego po sieci a niedużo waży..

pamiętaj co by nagryważ z prędkością x5-x6 bo inaczej tego nie odpali..
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Sro 09 Cze 2010, 18:02
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
Mario1979

Przyjaciel Portalu



Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 417
Skąd jesteś (miejscowość / region): Brodnica, kujawsko-pomorskie
Posiadane auto: Stilo Multiwagon , 1,9 JTD 115KM, 2003
Piwa: 14/5
Wysłany: Sob 12 Cze 2010, 22:19
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Deepdiver napisał:
Witam, czy ma ktoś setup cd w nowszej wersji, chciałbym zaktualizować wersje oprogramowania, może mapa będzie szybciej działać.



proszę....
http://chomikuj.pl/mariusz11as/Connect+Nav
_________________
Fiaty nie gubią oleju.... one znaczą swój teren.....
Powrót do góry
adasch

Auto Maniak



Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 1792
Skąd jesteś (miejscowość / region): Gdańsk
Posiadane auto: Stilo dynamic JTD 115 KM
Piwa: 35/7
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 00:28
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Mario1979 napisał:
Deepdiver napisał:
Witam, czy ma ktoś setup cd w nowszej wersji, chciałbym zaktualizować wersje oprogramowania, może mapa będzie szybciej działać.



proszę....
http://chomikuj.pl/mariusz11as/Connect+Nav


wszystko super ale obraz jest zrąbany Exclamation

jak niby na tym zrobiłeś update?

nie da sie otworzyć pliku zip ręcznie, pomimo wszystko postanowiłem zrobić update

oto wynik



więc niby jak zrobiłeś update do wersji 11 się pytam Evil or Very Mad

nie jest to błąd ściągnięcia bo to było w zip a zip nie zgłaszał błędów
_________________
Sprzedam kołpaki oryginalne fiat 15"
Powrót do góry
gadu-gadu
kabi

Debiutant



Dołączył: 04 Paź 2010
Posty: 38
Skąd jesteś (miejscowość / region): Tomaszów Maz
Posiadane auto: Fiat, Stilo, 3D,1.8, 2002
Piwa: 0/1
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 08:58
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Najnowsza mapa polski 2010/2011 do naszych Stilo:
http://chomikuj.pl/kabi_85/STILO
Powrót do góry
adasch

Auto Maniak



Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 1792
Skąd jesteś (miejscowość / region): Gdańsk
Posiadane auto: Stilo dynamic JTD 115 KM
Piwa: 35/7
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 09:46
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


po nie udanym updade do ver 11 nawi się obraziła i wywalała komunikaty, że nie ma komend głosowych. Było żądanie setupcd. Po wepchnięciu setupcd stwierdzała, że i tak jest błąd z instalacją

na szczęście miałem też ver 9.8 i tu odbyło się bez żadnych kłopotów.

główny problem jaki miałem z ver 7.5 to niemożliwość ustawienia daty 2011

wersja 9.8 nie ma takiego problemu. Wim natomiast, że wszystko poniżej 9.9 nie dokładnie "mierzy" odległości w komunikatach nawigacji. Lubi się też czasem zgubić i pokazuje że jesteśmy 200m np w lewo.

czy ktoś ma DOBRĄ wersję 9.9 Question

co do chomika z wer 11.

jest tam załączona ładna instrukcja ze zdjęciami.I tu ciekawostka, bo tamta fotka mówi, ze flashuje wersją 2.5 a u mnie flash-uje wersją 1.3

Generalnie bym tego nie robił, ze względu na ryzyko uwalenia navi, jednak chęć poprawienia daty była silniejsza.
_________________
Sprzedam kołpaki oryginalne fiat 15"


Ostatnio zmieniony przez adasch dnia Sro 17 Lis 2010, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
gadu-gadu
Mario1979

Przyjaciel Portalu



Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 417
Skąd jesteś (miejscowość / region): Brodnica, kujawsko-pomorskie
Posiadane auto: Stilo Multiwagon , 1,9 JTD 115KM, 2003
Piwa: 14/5
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 09:57
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


ja zrobiłem update właśnie z tego pliku i u mnie wszystko było ok...
_________________
Fiaty nie gubią oleju.... one znaczą swój teren.....
Powrót do góry
adasch

Auto Maniak



Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 1792
Skąd jesteś (miejscowość / region): Gdańsk
Posiadane auto: Stilo dynamic JTD 115 KM
Piwa: 35/7
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 09:59
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


nagrałem ten plik różnymi programami i sposobami

za każdym raze, ten sam błąd Idea

może się uwalił podczas pakowania u Ciebie?

Pozdrawiam
_________________
Sprzedam kołpaki oryginalne fiat 15"
Powrót do góry
gadu-gadu
zaki1989

Auto Maniak



Dołączył: 28 Lut 2009
Posty: 1367
Skąd jesteś (miejscowość / region): pole
Posiadane auto: Opel Astra GTC 1.9 CDTI 150KM IDS+ (DPF OFF, nowy kolektor ssący ~ 170KM= niecałe 7s na 100 :) )
Piwa: 18/1
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 13:00
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


Może po prostu ściągnij go jeszcze raz.. przy ściąganiu mogło sie coś zepsuć.. ja tez z tamtąd sciagałem i mam 11.0 choc w zasadzie różnic nie ma..

co do mapki.. własnie nagrywam, tylko skąd wiadomo ze to 2010/2011?

sam mam bodajże 2008/2009 wiec jak ktos by chciał to pisać..
Powrót do góry
adasch

Auto Maniak



Dołączył: 25 Lip 2009
Posty: 1792
Skąd jesteś (miejscowość / region): Gdańsk
Posiadane auto: Stilo dynamic JTD 115 KM
Piwa: 35/7
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 13:11
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


zaki1989 napisał:
Może po prostu ściągnij go jeszcze raz.. przy ściąganiu mogło sie coś zepsuć.. ja tez z tamtąd sciagałem i mam 11.0 choc w zasadzie różnic nie ma..

co do mapki.. własnie nagrywam, tylko skąd wiadomo ze to 2010/2011?

sam mam bodajże 2008/2009 wiec jak ktos by chciał to pisać..



ściągałem i nic Mad

wypałiem

nero i xp burner zgodnie z instrukcją na DAO

obie płytki dokładnie tak samo

no chyba, że nie dawało się przeskoczyć 7.5 na 11 nie przechodząc przez wersję 9.8

z jakiej wersji robiłeć update?

Co do mapy
mapa jest 2009/2010 b i jest o tym info w pliku na CD

Mapa jest bardzo świeża. Ma drogi, których nie mam w navi od subaru 2009/2010 chociaż tak naprawde w subaru widzę 1 której brakuje, a we fiacie jest kpl. obie mapy przygotowuje naveq wiec fiat ma nieco świeższą kompilację, chyba o 2-3 mc

Jestem bardzo zadowolony z tej mapki. Działa duzo szybciej na firmware 9.5 i w tej wersji mapy

Pozdrawiam

edit 2

co do TMC

barkuje info o fotoradacha i obecnych suszarkach. Wtedy to byłby ideał. Lesze niż CB radio Twisted Evil
_________________
Sprzedam kołpaki oryginalne fiat 15"
Powrót do góry
gadu-gadu
Mario1979

Przyjaciel Portalu



Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 417
Skąd jesteś (miejscowość / region): Brodnica, kujawsko-pomorskie
Posiadane auto: Stilo Multiwagon , 1,9 JTD 115KM, 2003
Piwa: 14/5
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 22:04
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


adasch napisał:
zaki1989 napisał:
Może po prostu ściągnij go jeszcze raz.. przy ściąganiu mogło sie coś zepsuć.. ja tez z tamtąd sciagałem i mam 11.0 choc w zasadzie różnic nie ma..

co do mapki.. własnie nagrywam, tylko skąd wiadomo ze to 2010/2011?

sam mam bodajże 2008/2009 wiec jak ktos by chciał to pisać..



ściągałem i nic Mad

wypałiem

nero i xp burner zgodnie z instrukcją na DAO

obie płytki dokładnie tak samo

no chyba, że nie dawało się przeskoczyć 7.5 na 11 nie przechodząc przez wersję 9.8

z jakiej wersji robiłeć update?





robiłem z wersji 9.8
_________________
Fiaty nie gubią oleju.... one znaczą swój teren.....
Powrót do góry
nazar

Debiutant



Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 19
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kraków
Posiadane auto: Stilo Abarth
Piwa: 0/0
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 19:31
Temat postu:

Re: ( CB Radio & Car Audio. ) Płyty SetupCD/UpgradeCD/Mapy ConnectNav+


musisz najpierw zrobić do wersji 9.8 i dopiero na 11 inaczej sie nie da, wyskakuje blad
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( CB Radio & Car Audio. ) Nawigacja samochodowa. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3





 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( CB Radio & Car Audio. ) Nawigacja samochodowa.

17) nav+ »

Fiat

Stilo

6 500

2006r.

199 000 km

pomorskie

Fiat

Bravo

19 900

2009r.

161 511 km

śląskie

Fiat

Linea

11 900

2007r.

196 975 km

kujawsko-pomorskie

Fiat

Tipo

42 800

2017r.

22 000 km

śląskie

Fiat

Grande Punto

9 900

2006r.

173 737 km

śląskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group



Partnerskie fora dyskusyjne: Mały Fan Klub    Seicento Fanklub    Barchetta Club Polska   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2019 Created by idealneT and OM System