Dołączył: 03 Mar 2009 Posty: 251 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: Fiat Bravo 2 T-jet
Piwa: 1/0
Wysłany: Wto 07 Maj 2013, 11:04
Temat postu:
Konserwacja karoserii.
Witam,
Mam pytanie co jest lepsze do czyszczenia karoserii mleczko czy pasta?
Planuję po zimie czymś wypolerować samochód i jest pasta formuła 1 i mleczko formuła 1.
Kolego jest znaczna różnica w pojęciu "Pasta" bo są pasty scierne - lekko, średniu i grubo oraz pasty POLERSKIE. Pasta scierna najlepsza jest dla zakładów lakierniczych, gdzie szlifujemy przed polerką. A jeżeli chcesz sobie wypolerować samemu to polecam pastę typowo polerską lub mleczko, z mleczkiem jest tyle dobrze ze nakładasz szmatką i po kilku minutach wycierasz a pastą musisz polerować.
Wrócę do tematu, jakie jest wasze zdanie na temat dawnej tempo, a dzisaj PKT.22 TAIFK2 Turbo pasty lekkościernej do karoserii[/url] znanej jeszcze za komuny. Myślę, że w zupełności wystarcza do likwidacji zarysowań, łatwo się nakłada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Fiat Punto ) Nadwozie.
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.