Fiat

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęściksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pysiorek

Czytelnik



Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 2
Skąd jesteś (miejscowość / region): CZESTOCHOWA
Posiadane auto: fiat brawo 1,4 1997r
Piwa: 0/2
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 19:01
Temat postu:

gniazdo diagnostyczne


w serwisie nie moga znalesc gniazda diagnostycznego zatem nie moga podpiac komputera. mam fiata brawo 1,4 z 1997r.
Powrót do góry
Seboo

Debiutant



Dołączył: 02 Paź 2009
Posty: 26
Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa
Posiadane auto: Fiat Bravo SX 1.4 12v 1997r +LPG
Piwa: 2/0
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 19:41
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne


Złączka jest między zbiornikiem płynu hamulcowego a zbiornikiem płynu wspomagania. Masz miedzy nimi taką prostokątna metalową osłonę, do niej jest przyczepione duże złącze.. Szukaj przed nim, będziesz miał złączkę na 3 wejścia.. Jest mała jakieś 5cm.. Jak stoisz przodem do silnika to za cewką zapłonową.. Sam jej musiałem szukać, bo mechanicy nie wiedzieli gdzie jest.. Jeśli nie uda Ci się znaleźć, to napisz.. Zrobię zdjęcie i ci wyślę Wink
pozdr
Powrót do góry
komunikator tlen - status Wystawiono 1 piw(a)
mietek882

Dyskutant



Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 97
Skąd jesteś (miejscowość / region): Jarosław // Podkarpacie
Posiadane auto: VW Golf II 1.8 \'89 -> Fiat Bravo 1.4 12v \'96 -> VW Golf IV \'00 1.4 -> VW Polo IV \'03 1.2 12v
Piwa: 6/2
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 21:06
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne


Seboo napisał:
Złączka jest między zbiornikiem płynu hamulcowego a zbiornikiem płynu wspomagania. Masz miedzy nimi taką prostokątna metalową osłonę, do niej jest przyczepione duże złącze.. Szukaj przed nim, będziesz miał złączkę na 3 wejścia.. Jest mała jakieś 5cm.. Jak stoisz przodem do silnika to za cewką zapłonową.. Sam jej musiałem szukać, bo mechanicy nie wiedzieli gdzie jest.. Jeśli nie uda Ci się znaleźć, to napisz.. Zrobię zdjęcie i ci wyślę Wink
pozdr


Seboo ma calkowita racje Razz jak cos to masz tu zdj.


_________________
Pomogłem?! Postaw PIWO ! Very Happy
Powrót do góry
gadu-gadu skype status Wystawiono 1 piw(a)
infolucas

Stały Bywalec



Dołączył: 26 Paź 2009
Posty: 179
Skąd jesteś (miejscowość / region): KROTOSZYN
Posiadane auto: BRAK
Piwa: 13/1
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 21:12
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne


mietek882 napisał:
Seboo napisał:
Złączka jest między zbiornikiem płynu hamulcowego a zbiornikiem płynu wspomagania. Masz miedzy nimi taką prostokątna metalową osłonę, do niej jest przyczepione duże złącze.. Szukaj przed nim, będziesz miał złączkę na 3 wejścia.. Jest mała jakieś 5cm.. Jak stoisz przodem do silnika to za cewką zapłonową.. Sam jej musiałem szukać, bo mechanicy nie wiedzieli gdzie jest.. Jeśli nie uda Ci się znaleźć, to napisz.. Zrobię zdjęcie i ci wyślę Wink
pozdr


Seboo ma calkowita racje Razz jak cos to masz tu zdj.




haha a gdzie ten serwis jest bo ja wiedziałem to jeszcze zanim weszły one do sprzedaży na szkoleniu w Centrum Fiata

Kolego infolucas przestrzegaj regulamin, gdyż zauważyłem kilka o podobnej treści postów, co do których regulamin ma zastrzeżenia, a to punkty: 15 i 18 z zastosowaniem w ostateczności, jeśli się będzie powtarzać sytuacja, punktu 22.
_________________
PKT.22
Powrót do góry
gadu-gadu skype status
Bravo

Debiutant



Dołączył: 08 Paź 2008
Posty: 13


Piwa: 1/0
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 21:32
Temat postu:

gniazdo diagnostyczne


No nieżle. Przecież na zdjęciu jest zakreślony komputer, sterownik silnika, a gniazdo jest w innym miejscu.
Powrót do góry
Reklama








Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 21:32
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
arkady4

Auto Maniak



Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 512
Skąd jesteś (miejscowość / region): O-le
Posiadane auto: PASSAT 2,0, AUDI 1,8
Piwa: 34/4
Wysłany: Sro 28 Paź 2009, 21:38
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne


Niekiedy były montowane na wsporniku przykręconym do śruby rozrusznika, poniżej kompa
Powrót do góry
pysiorek

Czytelnik



Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 2
Skąd jesteś (miejscowość / region): CZESTOCHOWA
Posiadane auto: fiat brawo 1,4 1997r
Piwa: 0/2
Wysłany: Czw 29 Paź 2009, 00:02
Temat postu:

gniazdo diagnostyczne


dzieki wszystkim za odp. jutro bede "grzebal" Very Happy
Powrót do góry
Seboo

Debiutant



Dołączył: 02 Paź 2009
Posty: 26
Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa
Posiadane auto: Fiat Bravo SX 1.4 12v 1997r +LPG
Piwa: 2/0
Wysłany: Czw 29 Paź 2009, 10:05
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) gniazdo diagnostyczne







Teraz już bez problemu znajdziesz.. Wink Pozdro
Powrót do góry
komunikator tlen - status
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Ogłoszenia sprzedaży - Fiat Bravo »

Opinie o samochodach Fiat Bravo - testy użytkowników »


 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.


Fiat

Doblo

50 800

2016r.

97 000 km

śląskie

Fiat

Linea

11 900

2007r.

196 975 km

kujawsko-pomorskie

Fiat

Panda

14 900

2008r.

144 899 km

śląskie

Fiat

Tipo

42 800

2017r.

22 000 km

śląskie

Fiat

500L

29 990

2013r.

178 062 km

pomorskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group



Partnerskie fora dyskusyjne: Mały Fan Klub    Seicento Fanklub    Barchetta Club Polska   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2019 Created by idealneT and OM System