Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): lodz Posiadane auto: fiat tempra 1.6 r.1993
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 30 Mar 2010, 11:45
Temat postu:
nietypowa praca silnika i bardzo niskie obroty
no hej:) jestem mloda dziewczyna i wiadomo, nie znam sie na autach. chcialam was zapytac z czym moge miec problem w swoim fiacie (tempra). otoz: ni stad ni zowad, sa problemy z jego odpalaniem, a jak juz sie uda, to silnik bardzo dziwnie pracuje(jakby sie "krztusil") bez dodawania gazu na luzie obroty to 500-600(!) nawet jesli jest rozgrzany. czasem jesli go nie gazuje zeby zwiekszyc obroty, to gasnie. dlatego zanim nie pomoze mi ktos z otoczenia kto sie zna , wstapilam tutaj moze ktos mi podpowie co moze byc nie tak? pomozcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Popularne dyskusje w dziale: ( Fiat Tempra ) Porady, problemy techniczne
Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane
w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem,
poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika,
utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy
(dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
To dzięki plikom cookies można logować się na forum.
Informujemy, że istnieje możliwość
określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji
zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu
do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies.