Fiat

ogłoszeniaceny używanychwiadomościdealerzyforumczęścioponyfelgiksiążkilinkitapetyopiniedekoder VIN
  FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Regulamin    Grupy    Czat    Rejestracja 
  Profil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości    Zaloguj    iboi - ogłoszenia

( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?



 
postów na stronie: 10 20 50
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cugonek

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 29 Lip 2010
Posty: 43
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kędzierzyn
Posiadane auto: Bravo 1.9 JTD 2000
Piwa: 2/0
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 10:40
Temat postu:

Centralny zamek z pilota ?


Mam 2 kluczyki, jeden matkę a drugi niebieski.W tym niebieskim jest bateria, nowa, czy jest to do sterowania centralnym zamkiem z pilota ?
[img]http://c.wrzuta.pl/wi8140/4174a3ef001ecb874c610faf/0/dsc08922[/img]
[img]http://c.wrzuta.pl/wi3756/d41abd610015ef934c610fee0/dsc08919[/img]
[img]http://c.wrzuta.pl/wi2677/3a59324c000adc944c610ff10/dsc08920[/img]
[img]http://c.wrzuta.pl/wi14217/20c6e72e00119b5f4c610ff1/dsc08921[/img]
Pomoże ktoś ?
Powrót do góry
gadu-gadu
obi

Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 19 Gru 2008
Posty: 50
Skąd jesteś (miejscowość / region): Częstochowa
Posiadane auto: Fiat Marea 2.0 20v, 97
Piwa: 0/0
Wysłany: Wto 10 Sie 2010, 15:40
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


kluczyk z pilotem slozy do sterowania centralnym zamkiem oraz alarmem
Powrót do góry
gadu-gadu
cugonek

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 29 Lip 2010
Posty: 43
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kędzierzyn
Posiadane auto: Bravo 1.9 JTD 2000
Piwa: 2/0
Wysłany: Sro 11 Sie 2010, 06:58
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


No dobra, sterowanie centralnym zamkiem, bezprzewodowo ? jak tak to coś nie działa, styki przeczyszczone, bateria nowa ... Nie wiem o co chodzi ....
Powrót do góry
gadu-gadu
benygospo

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 07 Cze 2009
Posty: 6


Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:01
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


Witam
Z tego co wiem to fiaty bravo brava i marea nie mialy w kluczyku sterowania centralnym zamkiem
Powrót do góry
yankee_mike

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 01 Maj 2010
Posty: 34
Skąd jesteś (miejscowość / region): Wałbrzych
Posiadane auto: Ford Focus MK1 1,8 Zetec 115PS sedan
Piwa: 1/2
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:44
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


ja też miałem sterowanie centralnym zamkiem z pilota niebieskiego. Możliwe, że Ci się rozkodował i musiałbyś oddać do ponownego kodowania, co jest niestety kosztowne. Jeśli masz pilota i działa centralny i alarm to nie zaprzątaj sobie głowy kluczykiem
Powrót do góry
gadu-gadu
Reklama








Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:44
Temat postu:

reklama


Powrót do góry
cugonek

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 29 Lip 2010
Posty: 43
Skąd jesteś (miejscowość / region): Kędzierzyn
Posiadane auto: Bravo 1.9 JTD 2000
Piwa: 2/0
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 12:06
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


A nie ma jakiegoś sposobu żeby go samemu zakodować ? Na przykład jak w fordzie mondeo pare przekręceń kluczykiem, naciśnięcie 2 guzików i wszystko gra.
Powrót do góry
gadu-gadu
pufatek2

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 28 Sty 2010
Posty: 43
Skąd jesteś (miejscowość / region): rzeszów
Posiadane auto: punto I
Piwa: 0/0
Wysłany: Nie 08 Sty 2012, 16:15
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


witam bo wczesniej mnie to ne zastanawialo ale ostatnio zaczelo coraz bardziej. posiadam niebieski kluczyk z dioda i z bateria w srodka.po nacisnieciu guzika dioda mruga ale drzwi na to wogole nie reaguje i chcialbym sie zorientowac czego masz szukac w pierwszej kolejnosci??? albo w czym moze byc problem dodam ze wczesinej tez to nie dzialalo od chwili gdy posiadam ten samochod
Powrót do góry
fiatbravojtd

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 15 Mar 2011
Posty: 47
Skąd jesteś (miejscowość / region): rzeszów
Posiadane auto: fiat bravo
Piwa: 0/0
Wysłany: Sro 18 Lip 2012, 22:15
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


nigdy nie uzywalem i nie sprawdzalem pilota ale wczoraj kupilem dwie baterie 2016 zalozylem i po nacisnieciu guzika dioda strasznie delikatnie mruga(na pewno nie jest to wina bateri bo sprawdzalem tez na innych i jest tak samo) chcialbym sie zorientowac co moge jeszcze zrobic w swoim zakresie w tej sprawie bo drzwi nie reaguja na te mrugniecia;P
Powrót do góry
Facktor

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 19 Cze 2011
Posty: 45
Skąd jesteś (miejscowość / region): Wielkopolska
Posiadane auto: Bravo 1,9JTD 99r./6 szt. 126p
Piwa: 3/0
Wysłany: Pią 18 Sty 2013, 03:34
Temat postu:

Re: ( Fiat Bravo ) Centralny zamek z pilota ?


Wystarczy że w kodujesz na nowo kluczyk do pamięci autka i będziesz miał albo centralny zamek z pilota albo centralny zamek + alarm. Potrzebujesz do tego jeszcze kodu z karty kodów jak go nie masz to da się go zaczytać z auta
Powrót do góry
gadu-gadu
Wyświetl posty z ostatnich:   
   Forum FIAT Forum Strona Główna -> ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Ogłoszenia sprzedaży - Fiat Bravo »

Opinie o samochodach Fiat Bravo - testy użytkowników »


 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Popularne dyskusje w dziale: ( Fiat Bravo ) Elektryka/Elektronika/Komunikaty.


Fiat

500

19 900

2008r.

81 259 km

mazowieckie

Fiat

Inny

48 500

2013r.

27 939 km

małopolskie

Fiat

Panda

11 800

2005r.

98 000 km

śląskie

Fiat

500

19 900

2008r.

81 259 km

kujawsko-pomorskie

Fiat

Grande Punto

24 800

2009r.

62 000 km

śląskie





Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group

bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

Partnerskie fora dyskusyjne: Mały Fan Klub    Seicento Fanklub    Barchetta Club Polska   



Serwis partnerski portalu www.auto.plSamochody to nasza pasja
Copyright © Profit 2003 - 2015 Created by idealneT and OM System